Det beste fra to verdener

HTC Touch Dual

Hvis S730 er en hybrid, er dette en symbiose med det beste fra to verdener. Man får en utmerket touch-skjerm og et vanlig numerisk tastatur.

GODT NUMERISK TASTATUR: I tillegg til den store touch-skjermen finner vi også et numerisk tastatur som fungerer bra til selv lange tekstmeldinger.

GODT NUMERISK TASTATUR: I tillegg til den store touch-skjermen finner vi også et numerisk tastatur som fungerer bra til selv lange tekstmeldinger. Foto: unknown

Publisert Oppdatert

Kort sagt:

+ Kombinasjon av touch og tastatur

+ Turbo-3G

+ Strålende skjerm

- Ikke WiFi

- Ikke radio

- Batteritid i minste laget

Spesifikasjoner HTC Touch Dual

  • Operativsystem: Windows Mobile 6
  • WiFi: Nei
  • HSDPA: Ja
  • 3G: Ja
  • EDGE: Ja
  • Radio: Nei

Hvorvidt denne mobilen er lommevennlig er det vanskelig å bestemme seg for. Den er slank og fin, men i bredeste laget. Uansett er det en nokså liten Windows-telefon.

I lukket tilstand har du tilgang til navigeringsknapper, rød og grønn telefon. Så sklir man den opp og man har tilgang til et numerisk tastatur med et par ekstra hurtigknapper. Touch-skjermen er knakende god og det er ytterst sjelden man må gjenta seg selv når man trykker rundt på den. Det følger også med en pekepenn for de litt mer delikate trykkejobbene. Men man bruker pennen overraskende sjelden. HTC har sitt eget menysystem på telefonen, kalt TouchFLO. Dette er en startside som ligger på toppen av Windows Mobile. Knappene her er såpass store at de fungerer med fingeren. TouchFLO har også en annen fiffig sak bakt inn. Man kan sveipe fingeren over skjermen for å bla i forskjellige sider med snarveier. Det ser like kult ut som det er nyttig.

Et gigantisk savn med denne mobilen er at den ikke har WiFi. Den skriker etter det og hadde kledd det særdeles godt, men det har den altså ikke. Man må dermed klare seg med HSDPA eller 3G.

Batteritiden er oppgitt til 5 timer tale og 250 timer standby. Vi opplevde noe ganske annet og mobilen var ganske sliten etter en dags bruk. Vi ønsker oss litt bedre batteritid.

Spesifikasjoner

Produsent www.htc.no
Pris 4145

Konklusjon

Kombinasjonen av numerisk tastatur og en stor trykkfølsom skjerm er et mesterverk. Dette understrekes av hvor sjelden man må ty til pekepennen som følger med. Hadde den bare hatt WiFi og radio.

Vår karakter

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning