Shuttle SX38P2 Pro

Tettpakket med ytelse

Det er fortsatt liv i Intels forrige brikkesettgenerasjon. Det bekrefter denne boksen fra Shuttle.

Publisert

Kort sagt:

+ Flotte løsninger for å putte mest mulig inn i en liten boks

+ God ytelse

- Noe støyende

- Litt mye skruing

- Dyr

Foto: Gratis

Spesifikasjoner Shuttle SX38P2 Pro

Brikkesett: X38

Strømforsyning: 450W

Fingeravtrykksleser: ja

Max RAM: 8 GB

Crossfire: ja

FireWire: ja

Klikk her for oppdaterte priser.

Intel har lansert brikkesettene P45 og X48, og de skal erstatte P35 og X38. Denne boksen fra Shuttle er basert på X38-brikkesettet, og har dessuten støtte for CrossFire. CrossFire er ATIs svar på SLI, der to skjermkort samarbeider for bedre spillytelse. Her er det selvsagt snakk om PCI Express 2.0, som leverer full guffe til begge sporene dersom du kjører CrossFire, ikke med redusert båndbredde på det ene kortet slik som på P35-plattformen.

CrossFire-støtten gjør dessverre at det ikke er plass til andre tilleggskort. Spørsmålet er bare om du virkelig trenger noe ekstra, for her er det aller meste inkludert i boksen som standard. SX38P2 Pro har både WLAN, FireWire, SPDIF (optisk og coax), e-SATA og til sammen åtte USB-porter. Det er til og med en fingeravtrykkleser på frontpanelet.

Burken fra Shuttle yter godt. Hvor bra avhenger av hva du velger av prosessor, minne og grafikkort. I tillegg må du også kjøpe harddisk og DVD-brenner. Installasjonen er relativt enkel, men vi skulle gjerne sett litt mer skrueløse løsninger. SX38Pro2 er ikke stilleste gutt i klassen, og det virker som om det er strømforsyningsviften som jobber hardere jo flere harddisker man kobler til og dess hardere maskinen presses. Det er en boks for deg som spiller og prioriterer ytelse over støynivå, så stue-PC-entusiasten bør finne seg noe annet.

Leverandør: www.shuttle.eu

Spesifikasjoner

Produsent Shuttle
Pris 4599

Konklusjon

Vår karakter

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning