I bøtte og spann

Test: Canon Selphy CP770

Canon Selphy CP770 kan du ta med deg hvor som helst. Det har Canon sørget for ved å montere en bøtte under skriveren.

BØTTESKRIVER: Canon Selphy CP7700 er en skriver plassert i en bøtte. Enkelt og greit, men kanskje litt rart?

BØTTESKRIVER: Canon Selphy CP7700 er en skriver plassert i en bøtte. Enkelt og greit, men kanskje litt rart? Foto: Foto: Canon

Publisert Oppdatert

Kort sagt:

+ Liten, lett å ta med.

- En bøtte???

NR. 2 SKRIVER: Canon Selphy CP7700 bør kanskje ikke være din "førsteskriver", men kan være en grei nummer to skriver. Fin til å ta med på hytta eller til svigers.

NR. 2 SKRIVER: Canon Selphy CP7700 bør kanskje ikke være din "førsteskriver", men kan være en grei nummer to skriver. Fin til å ta med på hytta eller til svigers. Foto: Slettes

Spesifikasjoner: Canon Selphy CP770

Maks utskriftstørrelse: 10 x 20 cm

Oppløsning: 300 dpi

Skjerm: 2,5 tommer

Kortleser: Ja

Batteri: Tilleggsutstyr

Bluetooth: Tilleggsutstyr:

Mål: 24,8 x 15,6 x 7,7 cm

Vekt: 1,06 kg

Karakter: 4

Laveste nettpris: 1.169 kr (yaha.no)

www.canon.no

Canon Selphy CP770 er en liten direkteskriver for 10x15 formatet og fungerer som et lokk på denne bøtten. Nedi er det meningen at du skal ha det du trenger for å ta utskrifter, slik som papir, blekkassetter, USB-ledning, og eventuelt strømadapter om du ikke går til innkjøp av batteri, som er tilleggsutstyr.

Selve skriverdelen er kompakt og fin i størrelsen. Dette er en såkalt termisk skriver. Den bruker altså ikke blekk, men smelter fast fargelag på fargelag til bildet er ferdig. Dette gjør den med en oppløsning på 300 dpi.

Den har minnekortleser for de fleste vanlige formater, støtter PictBridge og har en 2,5 tommer stor fargeskjerm som gjør det enkelt å skrive ut uten å være koblet til PC. Hvor smart bøttekonseptet egentlig er, er vi ikke helt sikre på. Det kan være praktisk om du skal ha skriveren med deg, men gjør den større enn den strengt tatt trenger å være.

Det eneste vi har å utsette på utskriftskvaliteten er litt synlig banding i noen gråtoneområder, ellers er vi godt fornøyd med fargegjengivelse og kontraster. 300 dpi er en ganske standard oppløsning for termiske skrivere, og det holder fint i denne klassen. Bildene kan også oppleves litt mer som ekte fotografier, men det er ikke noe problem på dagens blekkskrivere heller.

MED HÅNDTAK: Legg merke til bærehåndtaket. Det gjør at printeren er lett å flytte rundt på.

MED HÅNDTAK: Legg merke til bærehåndtaket. Det gjør at printeren er lett å flytte rundt på. Foto: Foto: Canon

Spesifikasjoner

Produsent www.canon.no
Pris 1169

Konklusjon

Alt i alt er Canon Selphy CP770 en helt grei skriver, med en litt merkelig løsning. Det fungerer, men vi er ikke sikre på om vi ville valgt dette som vår neste direkteskriver.

Vår karakter

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning