Asus M51Sn

Stilig kraftkar

Med M51Sn har Asus laget en kraftkar som har utseende med seg. Og den har en pris få kan matche.

Publisert Oppdatert

Kort sagt:

+ Ytelse

+ byggkvalitet

+ fingeravtrykkleser

+ pris

+ stor harddisk

+ støy

- Ikke HDMI

- irriterende oppstartslyd som må slås av via BIOS

KJEKT: Webkamera som kan roteres helt rundt.

KJEKT: Webkamera som kan roteres helt rundt.

Asus M51Sn

Spesifikasjoner

OS: Vista HP

CPU: Core 2 Duo T8300

Skjermkort: GeForce 9500M GS

Skjerm: 15,4" blank overflate

Oppløsning: 1440x900

Minne: 3 GB

Harddisk: 250 GB

HDMI: NEI

Vekt: 2,92 KG

Asus kaller Designet på M51Sn for Fusion. Lokket er laget i dypglanset, mørk plast med et diskret mønster. Fusion-designet går igjen på den blanke, sølvfargede håndleddstøtten og bidrar til et helhetlig designuttrykk. Asus har også plassert et roterbart webkamera på toppen av skjermen. Dette bygger naturligvis litt ut, men Asus har integrert kameraet på en pen måte.

M51Sn er ikke akkurat noen lettvekter, men dette gjenspeiles også på byggkvaliteten. I kjent Asus-stil er den svært god. Eneste lille minus er at skjermbildet påvirkes om man klemmer litt hardt på lokket.

Asus har laget et eksemplarisk tastatur på M51Sn. Ved normalt hardhendt behandling er det ikke tegn til svikt og tastemotstanden er helt perfekt. Ikke bare er tastaturet en fryd å bruke, Asus har også fått plass til et numerisk tastatur. Det er ikke vanlig på en maskin av denne størrelsen. Pekeplaten er glatt, med god respons. Mellom pekeplate-knappene har Asus plassert fingeravtrykksleseren.

På innsiden har M51Sn kraftige saker. Den bruker Intels seneste Core2Duo-serie, basert på Penryn-designet, kombinert med en kraftig grafikkbrikke med dedikert videominne. Dette gjør at den takler alt, inkludert Crysis på middels kvalitet. Skjermen har fin bildekvalitet og er av blank type.

Av en eller annen grunn leveres ikke maskinen med HDMI. Det er synd, men resten av tilkoblingene er glimrende plassert i front og på høyresiden. Asus sender også med optisk mus og bæreveske

STILIG: Asus M51Sn.

STILIG: Asus M51Sn.

PEN SAMLING: Stort sett det man trenger, men dessverre ikke HDMI.

PEN SAMLING: Stort sett det man trenger, men dessverre ikke HDMI.

Spesifikasjoner

Produsent Asus
Pris 8828

Konklusjon

Vår karakter

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning