Asus Eee Box B202

Snerten ekstra-PC

Denne lille karen er Asus sin Eee for skrivebordet. En genial og liten sak. I hvert fall for deg som trenger noe slikt.

Publisert Oppdatert

Kort sagt:

+ Knøttliten

+ musestille og pen

+ Express Gate

+ Lavt strømforbruk

- Mange vil savne DVD-ROM

- Beskjeden ytelse begrenser bruksområdene

Spesifikasjoner

OS: Windows XP

Prosessor: Intel Atom 1,6 GHz

Minne: 1 GB

Harddisk: 80 GB

WLAN: 802.11n

DVI: ja

USB: 4 stk.

DVD: nei

Klikk her for oppdaterte priser

Eee Box B202 har omtrent samme spesifikasjoner som den bærbare utgaven, den av dem som er utstyrt med Atom-prosessor og Windows XP. Prisen er naturligvis mye lavere, siden du ikke får noen skjerm, batteri eller tastatur. Og for deg som trenger en enkel PC uten hestekrefter, er den ganske enkelt helt genial.

Den er både knøttliten, musestille og pen å se på. Asus har også utstyrt den med en festebrakett som gjør at den kan henges på baksiden av en del LCD-skjermer. Wow-faktoren er absolutt til stede, og Asus har gjort det enkelt å rigge til en diskret ekstra-PC.

For det er en ekstra-PC dette er, akkurat som sine bærbare Eee-søsken. Dette er ikke maskinen for spill eller redigering av video. Jeg opplevde den til og med som treg bare når den skulle pakke opp en ZIP-fil, og den greide heller ikke å spille av HD-video. Til surfemaskin er den imidlertid genial, og til dette har den også Asus sin Express Gate, et hurtigstartende operativsystem som ligger på hovedkortet. Her får du mail og internett uten å måtte starte Windows, og det fungerer aldeles utmerket. Hvis du er helt sikker på at du trenger en ekstra surfe-PC som ikke er bærbar, er Eee Box absolutt et kult alternativ. Personlig ville jeg nok heller gått for den bærbare varianten.

Spesifikasjoner

Produsent
Pris

Konklusjon

Vår karakter

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning