Logitech Illuminated Keyboard

Rett inn på ønskelisten

De beste grunnene til at du skal kjøpe et opplyst tastatur fra Logitech er at det er behagelig å skrive på og utrolig stille.

Publisert Oppdatert

Kort sagt:

+ Behagelig

+ Stille

+ lav profil

+ diskret

- Litt dyrt for et tastatur som ikke er trådløst

Salgsargumentet til Logitech på dette tastaturet er at tastene er opplyst. Det vil si at bokstavene og symbolene på hver enkelt tast er bakgrunnsbelyst, og lysstyrken er justerbar.

Praktisk hvis du sitter i mørket og ikke kan touch, men ganske unyttig for deg som likevel aldri ser ned på tastaturer for å finne rett tast.

Vi synes heller det er andre egenskaper som gjør dette tastaturet til et knakende godt produkt. Det er nemlig svært behagelig å skrive på.

Kortere trykk

I forhold til et tradisjonelt skrivebordstastatur, har tastene en kortere «slaglengde». Det minner mer om et godt laptoptastatur, og da mener vi laptoptastatur i «Lenovo-klassen».

Dessuten er tastene langt mer stille enn et tradisjonelt tastatur. Tastaturet bygger også minimalt i høyden, noe håndleddene dine vil sette stor pris på.

Dette er et diskret og minimalistisk tastatur som ikke er dynget ned med en masse ekstraknapper man likevel aldri bruker.

Det er imidlertid en del funksjonsknapper (FN) som aktiveres akkurat som på en laptop. Mange av disse fungerer i Windows uten å måtte installere programvare, men programvaren som følger med på CD gir tilgang til å bruke alle, samt endre funksjonene til det du selv måtte finne praktisk.

Spesifikasjoner

Produsent Logitech
Pris 551

Konklusjon

Logitech Illuminated Keyboard er noe av det bedre som har kommet på tastaturfronten på lenge. Men vi synes vel at prisen er litt høy for et tastatur som ikke er trådløst.

Vår karakter

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning