3DConnexion SpaceNavigator Notebook

Naviger i 3D

Har du noen gang irritert deg over hvor tungvint det er å navigere i et 3D-program med vanlig mus? Sjekk ut denne!

Publisert Oppdatert

Kort sagt:

+ Forbedrer arbeidsflyten og opplevelsen av 3D-programmer

- Lav vekt har enkelte ulemper

- Avhengig av plugins

SpaceNavigator er rett og slett en 3D-mus, uten at den på noen måte kan sammenlignes med en tradisjonell mus. 3D-musen kan ikke brukes til å flytte rundt på markøren i vanlige programmer, men fungerer som et praktisk hjelpemiddel i 3D-programmer som Maya, 3ds Max, Google Sketchup osv. Til dette letter den arbeidsflyten betraktelig.

Dessuten kan den også brukes i Google Earth og Microsoft Virual Earth. Her kan du dra på jordomseiling simpelthen ved å vri, trykke, dytte og løfte på SpaceNavigator. Det finnes også en plugin som gjør at musen kan brukes i Second World, og nye plugins til andre programmer utvikles stadig.

SpaceNavigator Notebook virker veldig forseggjort, men det faktum at den er for bærbart bruk er også den største ulempen ved den. Den er rett og slett litt for lett, så ofte blir man sittende og holde på den med den andre hånden for at den ikke skal skli eller at du skal løfte den fra underlaget. Dette skal ikke være noe problem på dekstopversjonen som er større og tyngre, forteller produsenten.

Spesifikasjoner

Produsent 3dconnexion
Pris 1018

Konklusjon

Bruksområdet er ganske begrenset, men bruker du av og til programmer som gjør det nødvendig å forflytte deg i et tredimensjonalt rom, og SpaceNavigator støtter programmet, er definitivt denne 3D-musen noe som vil hjelpe navigeringen og forbedre arbeidsflyten.

Vår karakter

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning