Battlefield 1943

Krigskonsentrat

Battlefield-serien er tilbake til andre verdenskrig, der alt startet.

Publisert Oppdatert

Kort sagt:

Foto: Skjermbilder

Systemkrav

Xbox 360, Playstation 3 og PC


Spilltittel: Battlefield 1943

Utvikler: DICE

Utgiver: Electronic Arts

Syv år har gått siden DICE kom med Battlefield 1942 til PC, noe som viste seg å være starten på en av tidenes aller beste krigsspillserier.

Battlefield 1943 tar med seg alt tilbake der det hele startet, i en komprimert gjenskapning hvor alt dreier seg om å ha det morsomt.

Alle som har spilt det de gamle Battlefield-spillene vil umiddelbart kjenne seg igjen i Battlefield 1943, ettersom flere av banene, våpnene og spillmekanikken er identisk.

DICE har valgt å snurpe spillet sammen slik at det kun innbefatter en nettdel med fire forskjellige kart (foreløpig), hvor to lag på 12 spillere kjemper mot hverandre.

Dette tillater spillet å komme ut på nettjenestene til Playstation 3 og Xbox 360, samtidig som spillet kommer til PC en gang i september.

En helt ny grafikkmotor med ødeleggbare omgivelser gjør sammen med et lydbilde med skikkelig trøkk, at dette er et flott arkadebasert krigsspill hvor man kan gjøre alt fra å skyte med snikskyttergevær til å kjøre stridsvogn eller fly.

Battlefield 1943 er, om ikke like god, så en morsom og nostalgisk gjenskaping av den gamle klassikeren.

Det inneholder det samme hektiske tempoet, galskapen og gleden, og er perfekt som avkobling etter en lang dag på jobb. Du slipper å tenke, planlegge eller fatte vanskelige beslutninger. Her er det bare å trykke på avtrekkeren og kose seg.

Les også:

Alle våre spilltester

33 nyttige tips i Windows 7

De råeste bilene i 2010

Nytt liv til gammel PC

Foto: Skjermbilder

Spesifikasjoner

Produsent Electronic Arts
Pris

Konklusjon

Vår karakter

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning