HP Pavilion Elite m9267.sc

Spillsinke

HP m9267 er en vaskeekte Pavilion slik vi liker dem, men bommer i forhold til testens kriterier.

Kurrant og kraftig PC, men dessverre ikke kraftig nok for de aller heftigste spillene.

Kurrant og kraftig PC, men dessverre ikke kraftig nok for de aller heftigste spillene. Foto: Foto: Nicholas Paulik

Publisert Oppdatert

Kort sagt:

+ Mye harddiskplass

+ Fire kjerner

- Takler ikke nyere spill med god kvalitet!

HP har valgt en litt utradisjonell løsning og snudd hovedkortet opp ned.

HP har valgt en litt utradisjonell løsning og snudd hovedkortet opp ned. Foto: Foto: Nicholas Paulik

HP Pavilion Elite m9267.sc

Spesifikasjoner:

  • Prosessor: C2D Q9300
  • Brikkesett: G33
  • Harddisk: 2x500GB
  • Minne: 4GB DDR2-667
  • Skjermkort: GF 8600GT
  • Wi-fi: Ja
  • Vista: HomeP 32-bit

HP Pavilion Elite m9267 er spesifisert for de fleste bruksområder, men med et stusselig GeForce 8600GT kan du forvente alt annet enn en heftig spillopplevelse. Moderne titler vil bli rene lysbildefremvisningen med mindre grafikkinnstillingene settes på laveste hakk. I forhold til Acer har HP tydeligvis satser med på filmavspilling. DVD-brenneren kan også lese HD-DVD og Blu-ray, og maskinen har dessuten HDMI. På innsiden er det gjort plass til to harddisker, hver på 500GB. I tillegg følger det med en 2,5" ekstern harddisk, som enten kan kobles til USB-porten eller puttes direkte inn i åpningen for Pocket Media Drive på framsiden av maskinen. Har du en moderne HP Pavilion fra før er det stor sjanse for at du har åpningen på denne også. Slikt periferiutstyr er ikke nødvendig, men er lett å forelske seg i straks du finner bruksområdene. Pavilion har et par små irritasjonsmomenter som går igjen. Blant annet må du bruke en USB-dongle sammen med det trådløse tastaturet og musa. Helst burde denne vært integrert eller så skulle alt utstyret vært bluetooth. Maskinen blir levert med 32-bit Vista, noe som gjør at du ikke får utnyttet den siste gigabyten med minne. 64-bit burde ha vært et valg ved første oppstart.

I seg selv er Pavilion m9267 en helt kurant og kraftig maskin som vil passe fint som husets underholdningssenter. Hvis vi ser bort fra spill da selvsagt, som har vært et kriterie for denne testen og som gjør at vi må gi den karaktertrekk.

Kabinettet er trangt og byr ikke på mange krumspring for alle som liker å utvide og oppgradere selv.

Kabinettet er trangt og byr ikke på mange krumspring for alle som liker å utvide og oppgradere selv. Foto: Foto: Nicholas Paulik

Spesifikasjoner

Produsent HP
Pris 9995

Konklusjon

Vår karakter

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning