Kraft under skrivebordet

HP Pavilion Elite m9267.sc

Når laptopen må gi opp videoredigeringen, er det godt å ha en liten kraftplugg under skrivebordet.

Publisert Oppdatert

Kort sagt:

+ Bra ytelse

+ stillegående

- Litt dyr

HP Pavilion Elite m9267.sc

Spesifikasjoner

  • Prosessor: Intel Q9300
  • Grafikk: GeForce 8600 GT
  • Minne: 4 GB DDR2
  • HD: 1 TB WLAN: b/g/n

Pavilion Elite m9267.sc er en stasjonær PC for deg som ikke bare surfer og leser e-post. Her er det rikelig med minne, prosessorkraft og lagringsplass for mer krevende oppgaver.

Maskinen er utstyrt med den nye firekjernersprosessoren Q9300 fra Intel, som bruker mindre strøm og utvikler mindre varme enn tidligere prosessorer. Det har resultert i en ganske stillegående stasjonær PC som yter godt, og som takler å gjøre flere tunge operasjoner samtidig. Den leveres med hele 1 TB lagringsplass (2 x 500 GB), i tillegg til at du også får med en ekstern harddisk på 160 GB, som kan kobles til bak en egen luke i fronten. For sikkerhetskopiering har HP laget en egen backupknapp på kabinettet.

Maskinen leveres med trådløst tastatur og mus, som kobles til med USB-dongel. Vi hadde gjerne sett at denne hadde vært innebygd i maskinen, så slapp vi å bruke en USB-utgang. Fjernkontrollen bruker IR, og siden IR-mottageren sitter i kabinettet, må du ha fri sikt til maskinen for å bruke den. Men hvis du har det, er det ingenting i veien for å bruke den som en underholdnings-PC koblet til TV. Skjermkortet har både HDMI og DVI-utgang, og den leveres med en kombinert Blu-ray og HD DVD-spiller med programvare som lar deg spille HD-film rett fra Windows Media Center. Det mangler riktignok TV-kort, så et fullverdig mediesenter-PC er det ikke. Men det er ledige spor for PCI og PCIe, så dette kan ettermonteres.

Skjermkortet er heller ikke helt i toppsjiktet, så dette er ikke en maskin som er beregnet for spillere. Men er du ute etter en kraftplugg med kraftig prosessor og mye minne til for eksempel videoredigering, er dette en god maskin.

Ytelsesmålinger

PC Mark Vantage

4595

- Minne

2982

- Film og TV

3713

- Spill

3885

- Musikk

4149

- Kommunikasjon

3738

- Produktivitet

3911

- Harddisk

3834

3DMark 2006

3734

Spesifikasjoner

Produsent HP
Pris 11000

Konklusjon

Vår karakter

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning