Test: Zepto Znote 6224W Power

Bærbar PC med spillkrefter

Zepto Znote 6224W Power er en lett og kompakt bærbar for gamere. Yter den bra nok til at du blir kongen på LAN’et?

Zepto Znote 6224W Power er en PC med et noe anonymt design, men under panseret skjuler deg seg krefter nok til å dra rundt selv de heftigste spillene.

Zepto Znote 6224W Power er en PC med et noe anonymt design, men under panseret skjuler deg seg krefter nok til å dra rundt selv de heftigste spillene. Foto: Foto: Andreas Jahren

Publisert Oppdatert

Kort sagt:

+ Størrelse og vekt

+ Ytelse

+ Skjerm

+ Romslig harddisk

+ Pris

- Støy

- Tastatur

- Pekeplate

- Har ikke DVI/HDMI

Fakta: Zepto Znote 6224W Power

OS: Vista Ultimate

CPU: Core 2 Duo T8100

Skjermkort: Nvidia 8600M GT

Skjerm: 14,1" matt overflate

Oppløsning: 1440x900

Minne: 2 GB

Harddisk: 320 GB

HDMI: NEI

Vekt: 2,41 KG

Laveste nettpris: 7.900 kr (zepto.no)

Leverandør: www.zepto.no

Kommer du med Znote 6224W på LAN-fest, får du ingen cred for fancy design. Zepto har gitt 6224W et enkelt, mørkt design. Det gjør den diskret men kanskje litt for anonym.

Les også: Pianolakkert underholdningskraftverk

Byggkvaliteten virker gjennomgående bra, men chassiset vrir seg litt om man er uvøren. Lokket er ikke like solid som resten av maskinen. Det vrir seg lett, og du skal ikke klemme mye før det blir fortegning på skjermen.

Tastaturet er ikke blant de beste vi har prøvd. Tastene føles slarkete, og under normal bruk gir tastaturet litt etter. Pekeplaten er liten og smal, med en overflate som gir fingertuppen mye motstand. Heldigvis er responsen svært presis.

Skjermen har matt overflate, med svært god lysstyrke og fargegjengivelse. At overflaten er matt, gjør skjermen mindre utsatt for refleksjoner.

Prosessoren og grafikkbrikken gjør en bra jobb, med spillytelse ikke langt unna toppklasse. Den har ikke noe problem med å dra Crysis på lav kvalitet i skjermens normaloppløsning. Dessverre støyer prosessorviften en del, også når maskinen kun brukes til surfing. Znote 6224W har det man trenger av tilkoblinger, men vi savner DVI eller HDMI.

Batteritiden er slett ikke verst til å være på en kraftig og kompakt spillmaskin. Vi tynte ut 2 timer og 50 minutter under normalbruktesten.

Med Zepto Znote 6224W får man mye spillglede i en portabel pakke, og dette til en hyggelig pris.

Les også: Test av Acer Ferrari 1100

Spesifikasjoner

Produsent
Pris

Konklusjon

Vår karakter

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning