Bærbar for studenter og skoleelever

Stortest av bærbare PC-er

Her er 8 populære modeller. Finn din favoritt.

PERFEKT BÆRBAR: Den perfekte bærbare PC-en er ikke laget ennå. Men vi har testet et knippe bærbare PC-er som produsentene mener passer til studenter og skoleelver.
PERFEKT BÆRBAR: Den perfekte bærbare PC-en er ikke laget ennå. Men vi har testet et knippe bærbare PC-er som produsentene mener passer til studenter og skoleelver. Foto: FOTO: Nicholas Paulik
Sist oppdatert

Hvilke bærbare PC-er passer til studenter og skoleelever? Svaret har vi fått gjennom produktene som er sendt inn til denne testen.

Bidragene har et ganske stort spenn i pris.

Samtlige PC-merker i Norge skal ha fått invitasjon til å delta i testen. Savner du noen merker, kan det ha flere årsaker.

Den mest vanlige årsaken er at testen utføres i en periode der leverandøren(e) venter på en ny modellserie.

Av forståelige grunner ønsker verken leverandørene eller vi å teste PC-er som er på vei ut av markedet.

Heldigvis er det en hovedvekt av veldig gode produkter, så vi kan derfor by på noe både for lommebøker av ulik tykkelse og for flere bruksområder.

Vi har vurdert:

  • Vekt
  • Byggekvalitet
  • Batterilevetid
  • Øvrige spesifikasjoner

Vi har ikke hatt spillytelse som et krav, men det er naturlig at bærbare som er i litt høyere prisklasser har et brukbart skjermkort.

De som kjøper disse maskinene gjør det ofte for å ha en maskin til alt, for å spare plass på et lite rom eller entrang hybel.

Les også: Bli din egen redaktør - Guide til Wordpress.

Denne saken ble første gang publisert 30/09 2009, og sist oppdatert 28/06 2017.

Les også