Spesifikasjoner

Prosessor: Core 2 Duo T5850

Skjermkort: Radeon HD4570

Skjerm: 15,6" 1366x768

Minne: 3 GB

Harddisk: 320 GB

Vekt: 2,85 kg

Kort sagt:

+ Mye kraft til lav pris


- Kort batterilevetid

- Harde musetaster

Det første som slår oss er at Asus her leverte noe virker som en typisk skrivebordserstatter, med numerisk tastatur, 15,6 tommers skjerm i 16:9-format og et middels skjermkort.

Asus appellerer dermed mest til de som prioriterer at maskinen skal fungere til alt, fremfor at den har lang batterilevetid og lav vekt.

Har du stort sett har tilgang til stikkontakt og ikke noe imot å bære 2,85 kg er dette i og for seg greit nok.

Samtidig synes vi det er rart å markedsføre noe så stort og med så lav batterilevetid mot studenter og andre som trenger en bærbar PC.

Designet er moderne uten å være for glorete, tastaturet er godt å skrive på og museflaten er tydelig markert.

Skal vi plukke på noe må det være at musetasten er litt vel hard å trykke på, og at undersiden har en del harde tapper som kan ripe opp bordet hvis du ikke løfter maskinen rett opp.

Asus har levert noe vi normalt ville karakterisert som en skrivebordserstatter.

Trenger du noe mest mulig rettet mot studiene er vi mer fan av Lenovo SL300 eller Apple MacBook White, som byr på adskillig mindre størrelse og lengre batterilevetid.

Er du av typen som heller vil ha noe du kan sitte sene kvelder og spille litt på, så vil du nok få mest glede av PRO61SL.

Med Radeon HD4570 kan den til og med klare Crysis, men da selvsagt ikke med full grafikk.Les hele saken

Spesifikasjoner

Produsent Asus
Pris 6390

Vår karakter

Hallvard Lunde, redaktør

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!