Spesifikasjoner

Prosessor: Core 2 Duo P7450

Skjermkort: GeForce 9400M

Skjerm: 13,3" 1280x800

Minne: 2 GB

Harddisk: 160 GB

Vekt: 2,27g

Kort sagt:

+ Slank

+ Pen

+ God batteritid

+ Magnetisk ladeplugg


- Burde hatt en USB-port til

- Mangler SD-leser

Vi har testet Apples hvite MacBook et par ganger før, men det som gjør den interessant denne gangen er at den har fått ganske annerledes innmat. Intel-grafikken er byttet ut til fordel for GeForce 9400M, som er mye mer sporty.

Det er ikke fullblods spillgrafikk, men kortet fungerer til en del eldre titler og sparker fra når det gjelder video.

Hvis prisen virker litt avskrekkende for deg som er student er det greit å få med seg at du kan spare noen kroner kr ved å kjøpe via studenttorget.no.

På denne siden sendes du videre til Apples egen nettbutikk, men med mer rabatt enn Apples egne studentsider.

MacBook White er en fryd å bruke, både når det kommer til tastatur og styreflate.

Selv om det har vært en MacBook i aluminium på markedet holder det hvite designet fremdeles tritt, og vi liker det fremdeles veldig godt.

En ting vi savner veldig på MacBook White er en leser for SD-kort.

Apple har først nå fått det inn på MacBook Pro-serien sin, noe vi synes er veldig sløvt siden hele MacBook-linjen burde hatt det fra starten.

Bortsett fra dette treffer MacBook White ganske bra blant studenter som vil ha en kompakt og rask studiemaskin med et utrolig velfungerende operativsystem.MACBOOK: Stadig flere velger Apple. Salget av iPhone og iPod har smittet over på selskapets PC-er.=

MACBOOK: Stadig flere velger Apple. Salget av iPhone og iPod har smittet over på selskapets PC-er. © FOTO: Nicholas Paulik

Les hele saken

Spesifikasjoner

Produsent Apple
Pris 8990

Vår karakter

Hallvard Lunde, redaktør

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!