Det er en såkalt release candidate du nå kan laste ned i dag. Dette er en versjon som langt på vei er lik den endelige versjonen som ifølge rykter skal komme i salg i januar 2010. Mange tror også salgsstarten vil fremskyndes.

Les også: Apple-stil i Windows 7

Visuelt lite nytt

Visuelt er det lite som skiller Windows 7 fra Windows Vista. Det er likevel gjort mye under panseret.

Blant har Windows 7 fått bedre støtte for berøringsskjermer og våre foreløpige spede forsøk med Windows 7 viser at operativsystemet hvert fall ikke krever noe mer maskinvare enn Windows Vista.

Så langt virker operativsystemet kjapt og responsivt.

Les også: Derfor er Twitter bra for deg

Finnes nyere versjoner

Selv om den versjonen av Windows 7 som er lagt ut nå er den nyeste offisielle versjonen, finnes det versjoner som er enda nyere. I dag kan du laste ned en prøveversjon av Windows7.

Våkne brukere på Piratbay.org har rapportert om at det har lekket ut flere versjoner med høyere (og altså nyere) versjonsnummer enn den offisielle versjonen som ligger på Microsofts sine nettsider.

Ønsker du å se hva som er nytt i Windows 7, se video fra operativsystemet eller laste det ned, kan du gå til denne siden.

Les hele saken

Hallvard Lunde, redaktør

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!