Spesifikasjoner

Harddiskplasser: 3

USB: 1

eSATA: 1

Minne: 256MB

Printserver: Ja

Klikk her for oppdaterte priser

Kort sagt:

+ Raskt grensesnitt


- Ikke helt gjennomtenkt

En ting som irriterer oss med Thecus N3200 er at produktutviklerne later til å ha nedproritert den siste gjennomføringen og fokus på brukervennlighet. Den første mistanken vi fikk var selvsagt det noe romaktige designet, men bomben smalt da vi innså at den som standard er satt opp med statisk IP. For de med litt nettverksinnsikt er dette selvsagt ikke noe problem, men resten blir sittende og fundere på hvorfor oppdagelsesprogrammet ikke finner den på nettverket, eller eventuelt hvorfor laptopen plutselig fikk feilmelding om IP-adressekonflikt.

Webgrensesnittet litt lite gjennomtenkt men er i det minste veldig raskt, og det fungerer i de fleste nettlesere. Bittorrent eller mediaservere kunne vi ikke finne noe om noe sted, før vi la inn firmwaren på nytt. Ikke helt logisk, men det går seg til, og vi fikk omsider kjørt en hastighetstest. Den har litt bedre skriveytelse enn resten, men av en eller annen grunn får den ikke tilsvarende økning på lesingen.

Heller ikke hos Thecus følger det med noen harddisk. Rent teknisk klarer Thecus N3200 seg bra, ved å ha mye funksjonalitet, mulighet for utvidelser og RAID-5-ytelse som er brukbar. På grunn av den «ghettoløsningen» på programvaresiden er vi litt ambivalente, men tekniske brukere finner alltids en vei, og den lander derfor over middels.

Les hele saken

Spesifikasjoner

Produsent Thecus
Pris 2959

Vår karakter

Hallvard Lunde, redaktør

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!