Fakta: Zepto Znote 6224W Power

OS: Vista Ultimate

CPU: Core 2 Duo T8100

Skjermkort: Nvidia 8600M GT

Skjerm: 14,1" matt overflate

Oppløsning: 1440x900

Minne: 2 GB

Harddisk: 320 GB

HDMI: NEI

Vekt: 2,41 KG

Laveste nettpris: 7.900 kr (zepto.no)

Leverandør: www.zepto.no

Kort sagt:

+ Størrelse og vekt

+ Ytelse

+ Skjerm

+ Romslig harddisk

+ Pris


- Støy

- Tastatur

- Pekeplate

- Har ikke DVI/HDMI

Kommer du med Znote 6224W på LAN-fest, får du ingen cred for fancy design. Zepto har gitt 6224W et enkelt, mørkt design. Det gjør den diskret men kanskje litt for anonym.

Les også: Pianolakkert underholdningskraftverk

Byggkvaliteten virker gjennomgående bra, men chassiset vrir seg litt om man er uvøren. Lokket er ikke like solid som resten av maskinen. Det vrir seg lett, og du skal ikke klemme mye før det blir fortegning på skjermen.

Tastaturet er ikke blant de beste vi har prøvd. Tastene føles slarkete, og under normal bruk gir tastaturet litt etter. Pekeplaten er liten og smal, med en overflate som gir fingertuppen mye motstand. Heldigvis er responsen svært presis.

Skjermen har matt overflate, med svært god lysstyrke og fargegjengivelse. At overflaten er matt, gjør skjermen mindre utsatt for refleksjoner.

Prosessoren og grafikkbrikken gjør en bra jobb, med spillytelse ikke langt unna toppklasse. Den har ikke noe problem med å dra Crysis på lav kvalitet i skjermens normaloppløsning. Dessverre støyer prosessorviften en del, også når maskinen kun brukes til surfing. Znote 6224W har det man trenger av tilkoblinger, men vi savner DVI eller HDMI.

Batteritiden er slett ikke verst til å være på en kraftig og kompakt spillmaskin. Vi tynte ut 2 timer og 50 minutter under normalbruktesten.

Med Zepto Znote 6224W får man mye spillglede i en portabel pakke, og dette til en hyggelig pris.

Les også: Test av Acer Ferrari 1100

Les hele saken

Spesifikasjoner

Produsent
Pris

Vår karakter

Hallvard Lunde, redaktør

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!