Spesifikasjoner: Ace Cad DigiMemo

Leverandør: http://tzone.no/

Intern lagring: 32 MB

Antall fysiske ark støttet: 140

Antall digitale ark støttet: 1000

Pris: 1600,-

Pris for OCR-program: 350,-

Pris for tilhørende dokumentmappe: 350,-

Kort sagt:

+ Enkel digitalisering av dokumenter.

+ Nøyaktig


- Papiret kan skli

DigiMemo er en tegneplate hvor man ikke trenger å ha pennen helt nede i plata for å gi utslag. Dette gjør at man kan legge ark imellom pennen og platen. Hele 140 ark går det imellom platen og pennen. Pennen er både en vanlig blekkpenn og en digital tegnepenn. Med andre ord tegner man på papiret, som vanlig, men det man skriver og tegner, blir også lagret inne i DigiMemo.

Se video av Ace Cad DigiMemo her.

Med et OCR-program (Optical Caracter Recognition) kan man til og med gjenkjenne håndskrevet tekst på PC-en og få det ut som tekst som kan kopieres til for eksempel Word.

DigiMemo håndterer også flere ark. Man nummererer de fysiske arkene med blekkpennen og nummererer samtidig arkene som ligger lagret i DigiMemo. Man oppnår dermed et samspill mellom nummeret på arket både i DigiMemo og fysisk. De digitale arkene overføres til en PC ved hjelp av en USB kabel eller et SD-minnekort.

Ace Cad=

EKSTRAUTSTYR: Denne dokumentmappen kan kjøpes separat. Den beskytter DigiMemo og pennen og har plass til å lagre en del annet.

Les hele saken

Spesifikasjoner

Produsent tzone.no
Pris 1600

Konklusjon

DigiMemo gjør akkurat det den skal med stor nøyaktighet. OCR-programvaren som kan kjøpes med vil vi si treffer med langt over 90 prosent nøyaktighet og tett opp mot 100 prosent når man får trent den inn. DigiMemo kan også brukes som en tegneplate i for eksempel Photoshop når den står koblet til PC-en med USB-kabel. Det eneste egentlige minuset vi finner er at tegneplaten er litt større enn et A4-ark. Arket kan dermed forskyve seg og klusse til den digitale kopien.

Vår karakter

Hallvard Lunde, redaktør

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!