HP Pavilion Slimline s3230.sc

Spesifikasjoner:

  • Prosessor: Athlon X2 4000+
  • Minne: 2GB DDR2
  • Harddisk: 320GB + 80GB
  • WLAN: B/G
  • Skjermkort: Radeon HD2400 Pro

Kort sagt:

+ Liten og funksjonsrik, ekstern harddisk følger med


- Ikke bluetooth

Pavilion s3230.sc kommer som en komplett underholdningspakke med tv-tuner, trådløs mus, tastatur og nettverk, samt fjernkontroll og en ekstern harddisk på 80GB. Vi har hatt maskiner fra HPs Slimline-serie inne til test før, og det er lite å utsette på dem så lenge man er innenfor målgruppen.

Vi har undret oss over at HP ikke har tatt det helt ut og brukt slot-in DVD-brenner. Gjerne også i slimline-format for å få mer plass innvendig eller for å få krympet kabinettet ytterligere. Ikke at det er et problem med en vanlig DVD-brenner heller, men en slik løsning ville vært hakket mer elegant. Tastaturet og musa som følger med fungerer fint til sitt bruk, men du må koble til en USB-dongle som stikker ut fra maskinen. Denne kunne gjerne vært byttet ut med en intern blåtannenhet istedenfor. HP er unnskyldt når vi tar prisen i betraktning, du får enormt mye funksjonalitet allikevel.

Det er viktig å huske hvem disse maskinene er beregnet på. Er du ute etter rå ytelse og ekspansjonsmuligheter er ikke s3230.sc noe for deg. Hvis du derimot er ute etter en liten og diskret maskin til surfing og multimedia, er de høyaktuelle kandidater.

Les hele saken

Spesifikasjoner

Produsent HP
Pris

Vår karakter

Hallvard Lunde, redaktør

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!