HP Photosmart Pro B9180

Spesifikasjoner:

  • Oppløsning: 4800 x 1200 dpi
  • Papirstørrelse: A3+ (33 x 48,3 cm)
  • Antall farger: 8
  • Papirskuff kapasitet: 200 ark
  • Nettverksport: Ja

Kort sagt:

+ A3 utskrifter med god kvalitet


- Tar plass på skrivebordet

Er du ute etter en liten og kompakt skriver du kan gjemme bort på skrivebordet ditt får å skrive ut et dokument i ny og ne, kan du glatt hoppe over denne testen. Men er du fotoentusiast og liker å lage egne bilder bør du lese videre.

Breier seg

B9180 er en 8-fargers blekkskriver, og blant de 8 fargene finner vi 3 sortfarger hvilket gjør den godt egnet til å skrive ut sort/hvitt-bilder. Dette er ingen koseskriver du kan gjemme bort på skrivebordet. Den veier 17,1 kg og er hele 67,3 cm bred og 42,9 cm dyp. I høyden måler den 24,1 cm, men litt størrelse må den jo ha for at den skal greie å takle utskrifter opp til A3+ format (33 x 48,3 cm). Utskriftsoppløsningen er oppgitt til 4800 x 1200 optimert dpi. Den har også Ethernet-port for nettverk.

Kvalitet

HP legger stor vekt på at B9180 er god på spesialmedier, slik som kunstpapir og lerret, og vi må bare si oss enig i at det er utrolig gøy å se bildene våre tre fram på et lerret. Glem hva HPs A4-skrivere i forbrukerklassen gir deg når det gjelder kvalitet, for dette er i en helt annen klasse. Bruker du maskinen riktig sitter du igjen med fotografier gode nok for utstilling, og HP er i tillegg veldig god på holdbarhet. Prisen er kanskje litt stiv for de fleste, men vi kan garantere mye gøy med HP Photosmart pro B9180 for fotoentusiaster.

Les hele saken

Spesifikasjoner

Produsent HP
Pris 4390

Vår karakter

Hallvard Lunde, redaktør

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!