Blackberry 8820

Blackberry 8820

Dette er faktisk første BlackBerry på markedet med WiFi. Her har de også puttet inn en GPS. Da begynner det å ligne smarttelefon.

MENG DEG MED STJERNENE: Nå kan man ha samme mobil som hollywoodstjerner. Man kan til og med gjøre det med GPS og WiFi
MENG DEG MED STJERNENE: Nå kan man ha samme mobil som hollywoodstjerner. Man kan til og med gjøre det med GPS og WiFi Foto: unknown
Sist oppdatert

Spesifikasjoner BlackBerry 8820

  • Operativsystem: BlackBerry OS
  • WiFi: Ja
  • HSDPA: Nei
  • 3G: Nei
  • EDGE: Ja
  • Radio: Nei

Dette er et stort skritt opp fra lillebror 8300. Her har vi fått WiFi og GPS, noe som får telefonen til å gi det lille ekstra vi ser etter i denne prisklassen.

8000 kroner er fortsatt stivt når man verken får 3G eller HSDPA, men igjen vurderer vi BlackBerry som en pakke og ikke bare en mobil.

8820 har mistet kameraet, noe vi faktisk ikke setter som noe stort minus. Av erfaring blir mobilkameraer på 2 Megapixel lite brukt, og i hvert fall til denne målgruppen.

Tastaturet har blitt litt mindre pølsefingervennlig siden lillebror, men vi vil fortsatt si at det er et bra tastatur.

GPS-en fungerer bra. Satellitter blir funnet fort og vi opplevde at den til og med fant satellitter innendørs, noe ikke de to andre GPS-telefonene gjorde på samme sted til samme tid. Selve GPS-programmet er levert av BlackBerry selv, og er vel ikke like bra som for eksempel TomTom som leverer til HTC TyTN II.

8820 er selvfølgelig også, som lillebror, helt genial på e-post. Man kan få den ferdig oppsatt fra Trigcom, slik at det bare er tut og kjør.

Denne saken ble første gang publisert 05/06 2008, og sist oppdatert 24/06 2017.

Les også