Annonse

Spesifikasjoner

  • Kameralinse: 3,45 mm F2.0
  • Tilkobling: Kablet internett (10/100)
  • Maks videooppløsning: 1280x800
  • Videokodeker: H.264, MPEG4, JPEG
  • Lydkodeker: G.711, G726
  • Lagring av videoklipp: PC/Mac, FTP, Nettverksmappe, Micro-SD-kort

Kort sagt:

+ God videokvalitet

+ Fungerer godt i mørket

+ Tåler vær og vind

+ Fleksibel fot for vegg- og takmontering


- Støtter ikke trådløst internett

- Komplisert å sette opp avanserte funksjoner

D-Link DCS-2310L er et kamera som skal tåle å brukes utendørs, og som gjør videoopptak også i mørket ved hjelp av innebygde IR-lys. Kameraet er i "familie" med D-Link DCS-5222L, som også ser i mørket men er kun for innendørs bruk.

Kameraet har ganske mange avanserte muligheter. Når det registreres en bevegelse i bildet, kan det automatisk laste opp videoklipp til en PC, server på eget nettverk, minnekort i kameraet eller til en FTP-konto. Sistnevnte kan gjøres uten at du trenger å ha noen PC stående på.

Ønsker du mer tradisjonell «butikkovervåking», kan du ta opp sammenhengende video gjennom programmet D-ViewCam.

Kameraet kobles til nettverket med en nettverkskabel som er sveiset inn i kameraet, dette gjelder også strømkabelen. Sannsynligvis er det gjort for å gjøre kameraet mer værbestandig.

Vi testet det utendørs noen dager i norsk vinterkulde, noe kameraet så ut til å tåle helt fint. Her er det ingen trådløs nettverksmulighet. Skal du bruke det utendørs, må du legge ut kablet internett. Det kan være verdt å merke at det ikke fungerer å filme ut et vindu i mørket, da IR-lysene reflekterer i glass.

Vi synes bildekvaliteten er helt akseptabel, også i mørket. Bevegelsessensoren klarte vi å sette opp slik at vi fikk med når noen dukket opp foran kameraet, uten å få for mange bomskudd. Dessverre slo den noen ganger inn litt for sent til å fange «innbruddstyvens» ansikt før han vår gått forbi, men det er mulig å justere ømfintligheten.

På utsiden har D-Link trykt logoen Zero Configuration - Null konfigurering. Det gjelder kanskje hvis du bare har tenkt å se direktevideo gjennom nettleseren eller mobilappen, og få tilsendt stillbilder til en e-postkonto. Dette gjøres kjapt og greit i skytjenesten MyDlink. Skal du bruke funksjonene for å få sendt videoklipp til en FTP-server, må du derimot bruke et ganske tungvint webgrensesnitt krydret med mange kryptiske forkortelser.

Les også:

Lekker bærbar med berøringsskjerm

Endelig enklere med kjøpefilm fra iTunes på alle dine iOS-enheter

Slik får du en snartknapp i Windows 8

Bra og billig nettbrett: Archos XS 101

IKKE TRÅDLØST: Den største svakheten med D-Link DCS-2310L er at det ikke har støtte for trådløst nettverk. Her trenger du kablet nettverk.=

IKKE TRÅDLØST: Den største svakheten med D-Link DCS-2310L er at det ikke har støtte for trådløst nettverk. Her trenger du kablet nettverk. © Produsent

Spesifikasjoner

Produsent
Pris 1933

Vår karakter

Relevante saker

Kommentarer

Vi setter stor pris på kommentarer og inspill i debattene våre.

Vi setter stor pris på kommentarer og inspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar og hjelper oss å bli bedre!

Amadeus Internett Radio med DAB/DAB+/FM

Funksjonsrik radioknøtt

Den koster litt, men tilbake får du en radio spekket med funksjoner.

LG G Watch R W110

Rundt tekno-ur

LG G Watch R har overbevist oss om at smartklokker har en fremtid, selv om den ikke er perfekt.

Multicom Kunshan P651S (P651SE-CFB1)

Slank råtass

Norske Multicom har oppgradert Kunshan-serien med P651S. Det er slank og prisgunstig råtass for spillere som vil ha det nyeste av innmat.

Sony Cyber-shot RX100 III

Avansert kompaktkamera

Sony Cyber-shot RX100 III er enda et tilskudd til de dyre kompaktkameraene med stor bildebrikke.

Samsung Galaxy Note 4

Kraftmobilen

Har du 6000 kroner til overs og ingen aversjoner mot store mobiler. Løp og kjøp Galaxy Note 4.