Ved en glipp annonserte det østerrikske mobilselskapet T-Mobile annonserte for noen dager siden en ny iPhone med 32 GB.

Ryktene har gått en stund om en ny iPhone. Og selv om annonseringen raskt ble fjernet, ble det fart i jungeltelegrafen.

Radio og bedre kamera

MacRumors vil ha det til at lanseringen kommer til å skje i nær fremtid. De mener at den nye iPhone-en blant annet vil ha dobbelt så stort minne (32 GB) og oppgradert kamera.

Det refereres blant annet til et kinesisk nettsted,som har offentliggjort spesifikasjonene til den nye iPhonen. Det nye kameraet skal få 3,2 megapixler (opp fra 2,1 MP) og autofokus.

Den nye iPhonen vil også få raskere prosessor (oppgraderes fra 400 til 600 MHz). I tillegg får den FM-radio og digitalt kompass. Særlig radio har vært etterspurt av iPhone-brukere i en årrekke.

Ryktene forteller også at interminnet blir doblet fra 128 MB til 256 MB.

Siste:

I følge nettstedet fpn.dk, som er Jyllands-postens forbrukerportal, vil iPhonen bli utstyrt med en reveolusjonerende funksjon. Denne vil øyeblikkelig kunne gjenkjenne hvilken bygning du nettopp knipset et bilde av. Dette gjøres mulig ved en kombinasjon av kamera, kompass, GPS og Google Maps.

Lansering 8. juni

Lanseringen skal ifølge ryktene skje under Apples utviklerkonferanse Worlwide Developer Conference som arrangeres 8. til 12. juni i San Fransisco.

Nettstedet iPhonebuzz mener at lanseringen helt spesifikt vil skje 8. juni.

Ny iPhone

LANSERINGSGLIPP: Det østerrikske mobilselskapet T-Mobile annonserte for noen dager siden en ny iPhone. Og selv om annonsen raskt ble fjernet bekreftet den bare det de fleste tror, at det kommer en ny Iphone ganske snart.

Les hele saken
Les alt om:

Hallvard Lunde, redaktør

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!