Nettbrukere over hele verden følger rettsaken mot The Pirate Bay tett. Nettstedet er saksøkt av filmindustrien fordi nettstedet har gjort det mulig å laste ned gratis filmer som industrien prøver å selge.

Sveriges Televisjon er en bra kilde for å følge med på rettssaken live. De dekker den live via nettradio. Det er berammet to og en halv uke i rettssaken, så det gjelder å være tålmodig.

Nedenfor finner du en feed som er hentet inn fra Twitter om rettssaken. Her vil du finne en blanding av oppdatering fra publikum som sitter i rettssalen samt kommentarer fra folk som følger med på saken på nettet.

Les også Nettavisens sak om talsmannen fra The Pirate Bay som mener saksøkerne har funnet på lovbrudd. Folkene bak nettstedet mener de bare har laget et system som gjør det mulig å begå lovbrudd og dermed ikke kan straffes.

Nettavisene dekker også saken

Sjekk også hva norske Media skriver om saken i feed nedenfor:

PIRATENE: Gründerne Peter Sunde ( til høyre) og Gottfrid Svartholm Warg ankommer Tingretten i Stockholm mandag før starten av rettssaken mot personene bak det svenske fildelingsnettstedet Pirate Bay. Foto: Bertil Ericson / SCANPIX=

PIRATENE: Gründerne Peter Sunde ( til høyre) og Gottfrid Svartholm Warg ankommer Tingretten i Stockholm mandag før starten av rettssaken mot personene bak det svenske fildelingsnettstedet Pirate Bay. Foto: Bertil Ericson / SCANPIX © Bertil Ericson / SCANPIX

Les hele saken

Hallvard Lunde, redaktør

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!