NetCom presenterte forrige uke prisene på iPhone 3G, som vil være i salg i Norge fra førstkommende fredag. Alle de tre iTalk-abonnementene har inkluderte ringeminutter, SMS og en viss datatrafikk. Selskapet har imidlertid fått kritikk for at det ikke var mulig å kjøpe iPhone med ubegrenset datatrafikk.

- Vi er veldig glad for alt engasjement rundt iPhone-lanseringen vår, og kommer nå med et fjerde abonnement på direkte oppfordring fra kundene våre. Mens iTalk-abonnementene fokuserer på totalforbruk ved å inkludere både ringeminutter og sms i tillegg til datatrafikk, lanserer vi iConnect for å møte behovet for fri databruk, sier kommunikasjonssjef Øyvind Vederhus i NetCom i en pressemelding.

Det nye abonnementet koster 499 kroner i måneden, og har altså ikke inkludert ringetid eller bruk av SMS. En samtale koster mellom 45 og 80 øre i minuttet, og en SMS skal NetCom ha 59 øre for. Prisen for selve telefonen blir langt høyere med dette abonnementet enn med de tre andre, 3.290,- for 8 GB-versjonen, og 4.190,- for 16 GB. Dette betyr at minste totalpris for en iPhone med iConnect blir 10.178 kroner det første året.

Les hvordan du får tak i en helt lovlig ulåst iPhone her.

Mer om NetCom sine priser finner du på denne siden.

Les hele saken
Les alt om:

Hallvard Lunde, redaktør

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!