Utbrettbare høyttalere

For under 200 kroner får man disse reisehøyttalerne hos Clas Ohlson. De støtter ikke bare vanlig hodetelefon-utganger, men også de fleste Sony Ericsson og Nokia telefoner. Høyttalerne drives av batterier, men kan også hente strøm fra en USB-port. Kjekt til laptopen med andre ord.

Leverandør: www.clasohlson.no

Model: 36-3149

Reisehøyttaler Pris: 169,-

36-3149 Reisehøyttaler Clas Ohlson

For under 200 kroner får man disse reisehøyttalerne hos Clas Ohlson. De støtter ikke bare vanlig hodetelefon-utganger, men også de fleste Sony Ericsson og Nokia telefoner. Høyttalerne drives av batterier, men kan også hente strøm fra en USB-port. Kjekt til laptopen med andre ord.

Undervanns-iPod

H2O Audio har faktisk laget en løsning for å ta med iPoden ned på dypet. Man trenger en vanntett beholder og så kan det være en fordel å kjøpe de vanntette øretelefonene som hører til. Man får egne beholdere til hver av iPodene på markedet. Ingen grunn til å høre bølgeskvulp og måkeskrik i sommer altså.

Leverandør: www.aktivfritid.no

Model: Waterproof Case for the iPod

Pris: Fra 498,-

Model: H3 - Waterproof Headphones

Pris: 398,-

H2O Audio

H2O Audio Lar deg dykke med iPoden.

Beskytt dine gadgets

Gjennomsiktig strandpose i plast til hva det måtte være. Sandsikker og vannsikker ned til 5 meter. Posen flyter selv med innhold, så denne bør holde dine gjenstander på det tørre. Posene kommer i mange varianter. Vi har tittet på en som rommer en mobiltelefon

Leverandør: www.nakshop.no

Model: Aquapack 090 Micro Mob

Pris: 200

Aquapack

Gjennomsiktig strandpose i plast til hva det måtte være. Sandsikker og vannsikker ned til 5 meter. Posen flyter selv med innhold, så denne bør holde dine gjenstander på det tørre. Posene kommer i mange varianter. Vi har tittet på en som rommer en mobiltelefon.

Snylt på sola

På stranda har man lite strøm og mye sol. Et perfekt scenario for Silva Solar II. Med denne kan man lade det meste av elektrisk utstyr. Mye ekstrautstyr å få fatt i her, men ut av boksen støtter den de fleste mobiler, de fleste GPS-er og iPod.

Leverandør: www.oslosportslager.no

Model: Silva Solar II

Pris: 1.699,-

Silva Solar II

Med Silva Solar II kan du lade alle dine gadgets på stranda.

Mini-høyttalere

X-mini er helt klart blant de aller kuleste høyttalerne vi har testet. Bittesmå høyttalere som virkelig skiller seg ut. De lades via USB og kan levere lyd i 8 timer på batteriet. Hyøyttalerene skyves fra hverandre når de skal brukes og klappes sammen for oppbevaring. Høyttalerne vil være tilgjengelige i løpet av juni.

Leverandør: www.x-mini.no

Model: X-mini

Pris: 298,-

X-Mini

X-mini fåes i fargene rød, hvit og svart. Her ser man usb-laderen og minijack-pluggen som følger med.

Vanntett kamera

Pentax Optio W60 er noe så sjeldent som et vanntett kamera som faktisk presterer. Med hele 10 megapixler og ISO på 3200 bør kameraet være smidd for avansert bruk. Kameraet er vanntett ned til 4 meter og tåler dermed også og bli mistet i sanden. Dessuten har kameraet 5x optisk zoom. Perfekt strandkamera med andre ord. Kameraet forventes i butikkhyllende i begynnelsen av juli

Leverandør: www.pentax.no

Model: Optio W60

Pris: 2.995,-

Pentax Optio W60

Pentax Optio W60 tåler både vann og sand.

Les hele saken

Hallvard Lunde, redaktør

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!