Spesifikasjoner Nokia E90

  • Operativsystem: S60
  • WiFi: Ja
  • HSDPA: Ja
  • 3G: Ja
  • EDGE: Ja
  • Radio: Ja

Kort sagt:

+ God skjerm

+ Godt tastatur

+ Den har absolutt alt


- Størrelsen

- Stiv pris

- Lite "telefon" for pengene

- Batteritiden

Om dette er en knøttliten PC eller en gigantisk telefon er sannelig ikke lett å konstatere. Vi vil si begge deler. Både og. Som spesifikasjonslisten viser har den faktisk alt, bortsett fra touch og batteritid. Men det overlever man.

Det beste med mobilen er faktisk skjermen. Med sine 800 pixler på tvers kan man faktisk se nettsider i «fullskjerm». Tastaturet også er en solskinnshistorie. Det er vel disse to tingene som gjør at de som kjøper Communicator-telefonene kjøper alle modellene. De er trofaste som få. Dermed kan det være aktuelt å nevne hva som er nytt. Den har fått GPS, 3G, HSDPA. Den har fått radio, kameraet er oppgradert og Nokia har åpnet muligheten for å styre hele telefonen i lukket modus. Noe man ikke kunne før. Tastaturet har også fått en liten oppusning og oppleves noe lettere å skrive på. Men den kanskje største oppgraderingen er hastigheten. Der den forrige modellen hadde en tendens til å tråkke sirup når kontaktlista krøp over tusentallet, fortsetter E90 ut i det fjerne.

Telefonen har alt mellom himmel og jord i programpakken. Og det du ikke finner, kan du installere, eller så har du ikke bruk for det.

Les hele saken

Spesifikasjoner

Produsent www.nokia.no
Pris 6442

Konklusjon

Problemet med denne telefonen er størrelsen. Når du ikke får den i lomma uansett kan man nesten heller kjøpe en liten laptop. Prisen vil uansett ikke være så mye høyere. Mange Communicator-eiere kjører en løsning med to mobiler og tvillingkort, men kom igjen, da, folkens!

Vår karakter

Hallvard Lunde, redaktør

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!