Plextor, mest kjent for CD-brennere lanserte nylig sin MidiaX-serie. Denne kommer i to utgaver, en 500 GB og en 1 TB. Henholdsvis PX-MX500L og PX-MX1000L. Boksen er ment å stå under TV-en i stua som en PVR (Personal Video Recorder). Dette muliggjør pause i direktesendinger, opptak, spoling i TV-sendinger osv. Mye likt fra det vi kjenner hos GET sine PVR-bokser. Men det er et par vesentlige forskjeller. For å nevne noe, kan man på MediaX legge inn musikk, bilder og filmer man har lastet ned.

MediaX støtter HD (720p og 1080i) og kan oppskalere materiale som ikke er HD. Den støtter et lite arsenal av formater, inklusive DivX, XviD, Ogg, Mp3 og Jpg. Dessuten kommer den med både USB og nettverkskort som gjør det enkelt å koble den opp mot en PC eller en ekstern harddisk. Den kan med andre ord også benyttes som et sentralt lagringspunkt i hjemmet.

Plextor MediaX forventes å dukke opp i butikkhyllene i Norge i løpet av juni.

Plextor MediaX stjert

Stappfult av ut- og innganger. Legg merke til USB og Nettverk

Les hele saken

Hallvard Lunde, redaktør

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!