Spesifikasjoner w960i

  • Operativsystem: UIQ 3.0
  • WiFi: Ja
  • HSDPA: Nei
  • 3G: Ja
  • EDGE: Nei
  • Radio: Ja

Kort sagt:

+ Formidabel musikkspiller

+ WiFi

+ 8GB internminne


- Prisen

- Ikke HSDPA eller EDGE

- Ikke minnekortleser

Dette er først og fremst en musikktelefon. Og her er den rett og slett kongen. Foruten den trykkfølsomme skjermen kommer trykkfølsomme mediataster til syne rett under skjermen når de kan brukes.

Det ser råbra ut og fungerer deretter. Man har også et hjul på siden av mobilen som kan brukes til å styre musikken. Mobilen leveres uten mulighet for minnekort, men til gjengjeld har du 8GB internminne, som burde holde en liten stund i hvert fall.

Så hvordan fungerer denne ulven i sine fåreklær? Den er aldeles utmerket. Det er faktisk en fullblods smarttelefon med e-poststøtte, WiFi og det hele. Det at den fikser musikk og har et litt mer fargerikt indre enn resten av smarttelefonene er vel bare et stort pluss? Operativsystemet er i bunn og grunn likt som de andre smarttelefonene til Sony Ericsson, bare litt tilpasset underholdning. Mulighetene for å installere programmer og så videre er derfor tilstede her som hos resten.

Touch-skjermen føles veldig lik som P1i. Den er veldig god og igjen blir pekepennen mye tilsidesatt. Kombinasjonen med musikkspiller og touch-skjerm er også veldig intuitiv og bra.

Tastaturet på denne telefonen er veldig stort og fint. Det er på høyde med P1i sitt «vippetastatur». Vi ser det vel faktisk som et pluss at de ikke har gjort noe «fancy» med tastaturet på denne telefonen. Det blir liksom mer riktig.

Les hele saken

Spesifikasjoner

Produsent www.sony-ericsson.no
Pris 4589

Konklusjon

Dette er en strålende telefon om du ønsker deg en smarttelefon, men ikke klarer helt å gi slipp på ungdomstelefonen. Men merk deg prisen og merk deg at den mangler både EDGE og HSDPA.

Vår karakter

Hallvard Lunde, redaktør

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!