OPPSKRIFT  MED KYLLING: En ny kyllingrett gjør overgangen til hverdagslivet lettere.=

ALT OM Kylling

Du trenger ikke pizza for å nyte mozzarella

Prøv denne geniale kyllingretten, for eksempel.

Les mer

Indisk har aldri vært enklere

Med dette trikset blir indisk mat en lek.

Les mer

Slik blir kyllingen rund

Prøv kylling på en ny måte.

Les mer

Det er ikke kanel du strør på grøten

De færreste har noen gang smakt det fantastiske krydderet.

Les mer

Slik lager du kyllingboller

Fulle av krydder som gir utsøkt smak.

Les mer

Slik blir kyllingen saftig og skinnet sprøtt

Lær kokkens enkle triks som gir deilig og sprøtt skinn.

Les mer

Chili-lime-kylling med pasta

Kylling med smak? Vær så god...

Les mer

Slik lager du tikka masala

Det er enkelt, kult og veldig smakfullt.

Les mer

Slik lager du kyllingkraft

Kraften som kan brukes til det meste.

Les mer

Slik lager du saftige kyllingvinger

Perfekt når du får lyst på noe å gnage på.

Les mer

Gjør kyllingen morsom

Gjør kyllingmiddagen ny med kul og enkel klassiker.

Les mer

Kyllinggryta som smaker øl

Du kan være lat og udugelig, men likevel lage glimrende mat.

Les mer

Slik lager du kyllingfajitas

Denne taco-erstatteren er helt uten pulver.

Les mer

Spander ei flaske vin på høna

Slik lager du coq au vin.

Les mer

Denne kyllingen blir garantert saftig

Slik lager du saltbakt kylling.

Les mer

Middagstips: Indisk kylling

Slik får du skikkelig smak på kyllingen.

Les mer

Kylling med 40 hvitløkfedd

Perfekt middag i influensatider.

Les mer

Slik griller du kylling

Med en halvfull ølboks opp i baken blir kyllingen mer saftig og fortere ferdig.

Les mer

Slik banker du smak inn i kyllingen

Er kylling på grillen kjedelig? Ikke med denne oppskriften.

Les mer

Mest leste saker på klikk.no

artikkel bilde

Drikken du ikke tror du vil like

Men, som du garantert vil elske. Du blander øl og...?

henter innhold

Tjenester fra klikk.no

  • Leder digitale medier:

    Tore A. Godager

  • Redaktør:

    Jan Thoresen

  • Ansvarlig redaktør/direktør:

    Axel Walø

  • Kontakt oss:

    Klikk her