OPPSKRIFT PÅ PANNEKAKER MED IS: Slik lager du crepes, flamberte crepes...=

ALT OM Dessert

Så enkelt lager du flamberte pannekaker

Og herre min hatt så gode de blir med rett teknikk...

Se video

Genial dessert

Pannacotta lager du dagen i forveien. Her er oppskriften.

Se video

Lag en super sjokoladesaus

Bli inspirert og bak deg til New York.

Les mer

Ikke bare blåbær i denne paien

Med et lite triks blir blåbærpaien skikkelig god.

Les mer

Denne desserten er ikke for feiginger

Så mektig og full av søtsaker at du ikke vil tro det.

Les mer

En smaksbombe av en hverdagsdessert

Rimelig, enkel og kjapp å lage.

Les mer

Dessertene alle liker

Her er dessertene som ingen motstår.

Les mer

Dessertklassikeren hele familien elsker

Se hvor lett du lager førsteklasses eplecrumble.

Les mer

Slik lager du panna cotta

Her er den enkle oppskriften på den italienske desserten.

Les mer

Så lett lager du vaniljekrem

Du kjøper vel ikke vanlijekrem?

Les mer

Kongen av hverdagsdessertene

Enklere hverdagsdessert får du ikke.

Les mer

Dette gjør du med sommerbærene

Unn deg denne bærterten.

Les mer

Dette er flytende gull

Øs denne karamellsausen over is, panna cotta eller brioche og bli henført.

Les mer

Bringebærcoulis på to minutter

Denne forfriskende dessertsausen gjør is, panna cotta og ostekake enda bedre.

Les mer

Imponer med sabayon

Lær hvordan du gjør lykke med dessertsausen sabayon.

Les mer

Hverdagsdesserter du kan kose deg med

Her er dessertene som gjør livet litt lysere.

Les mer

Denne kombinasjonen må du smake

Appelsin og sjokolade blir best med disse oppskriftene.

Les mer

Dessert av bare sjokolade og vann

Den geniale professoren fant ut hvordan.

Les mer

Mest leste saker på klikk.no

artikkel bilde

Gikk med kontaktlinser i seks måneder - amøber spiste i stykker øynene

Skrekkbildene gir linsebrukere over hele verden frysninger nedover ryggen.

henter innhold

Tjenester fra klikk.no

  • Leder digitale medier:

    Tore A. Godager

  • Redaktør:

    Jan Thoresen

  • Ansvarlig redaktør/direktør:

    Axel Walø

  • Kontakt oss:

    Klikk her