Vårlige gryteretter

Om våren serverer vi lyse og lette gryteretter med sesongens ferske grønnsaker.

La gjerne hovedingrediensen være fisk, skalldyr, kylling, kalkun eller svin.

La gjerne hovedingrediensen være fisk, skalldyr, kylling, kalkun eller svin.

Publisert Oppdatert

Endelig er våren her. Trekk fra gardinene, la lyset slippe til i alle kjøkkenkroker, og server en gryterett som matsjer årstiden.

Selv om gryteretter er typisk høst- og vintermat, kan du gjøre retten vårlig med noen få justeringer.

Tilsett typiske vårgrønnsaker som vårløk, fennikel, sukkererter, gulrøtter og asparges. Ikke la de koke for lenge - de skal bevare litt av sprøheten.

La gjerne hovedingrediensen være fisk, skalldyr, kylling, kalkun eller svin. Det legger seg ikke så tungt i magen, og du føler deg lett til sinns etterpå.

Skinkegryte fra Bretagne
Solgul fiskegryte
Vegetargryte med couscous
Vårlig fiskegryte
Italiensk klippfiskgryte
Sjømatgryte
Gryterett fra Guyana
Sukkerertcurry med hvite bønner og kylling

Nyttige tjenester

Regn ut

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag