Tar du med et pitabrød, litt agurk, et par avokadoer og sist, men ikke minst - en tube majones, har du straks ingredienser til et gourmetmåltid i det fri.

Pitabrødet blir deilig og sprøtt hvis du lar det få et kort opphold i stekepanna - den du hadde tenkt å bruke til fisken du ikke fikk? Fyll det med tunfisk og majones og litt salat eller agurk, og du har et deilig fiskemåltid.

En annen variant du kan imponere med, er fylt avokado: Du deler ganske enkelt en avokado i to, fjerner steinen og fyller hulrommet med en god klatt tunfisk. Sprøyt over majones. Hvis du vil ha bryderiet med å blande tunfisken og majonesen, og kanskje sette prikken over i-en med litt hvitløk, gjør det ikke smaken dårligere.

Les hele saken
Les alt om:

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!