Oppskrift på grove vaffelvraps

Til langrennsturen: - Grove vaffelvraps

Her er den perfekte vaffeloppskriften for påsketuren til fjells.

GROVE VAFLER: Denne oppskriften passer perfekt til langrennsturen i påsken. Fyll vaflene med alt du synes godt, hiv på deg sekken og kos deg i påskefjellet.
GROVE VAFLER: Denne oppskriften passer perfekt til langrennsturen i påsken. Fyll vaflene med alt du synes godt, hiv på deg sekken og kos deg i påskefjellet. Foto: Foto: lindastuhaug.blogg.no
Sist oppdatert

Matblogger Linda Stuhaug

Driver den populære matbloggen lindastuhaug.blogg.no.

Har erfaring fra to år på kokk- og servitørlinja,

Er også personlig trener

Studer ernæringsfysiologi.

Denne vaffeloppskriften vil du ikke gå glipp av.

Linda Stuhaug, en av Norges fremste matbloggere, har laget den perfekte nistepakkeoppskrift som både er sunn, enkel og rimelig å lage.

Hva er vel bedre å ha med seg på tur enn deilige, grove vaffelvraps ?

- Jeg fylte mine vafler med philadelphia-ost, grønn pesto, kalkunpålegg, knust fetaost, spinat og rødløk. Her finnes det imidlertid utallige kombinasjoner og muligheter. Bruk salt og søtt pålegg etter smak, sier Stuhaug.

Dette bakverket kan ombinere med alt som er godt, enten det er grønnsaker eller kjøtt. Ønsker du deg en større nistepakke har vi også oppskrifter på 15 mellommåltider som sikrer deg all den sunne næringen du trenger.

Få flere deilige oppskrifter på bloggen hennes: lindastuhaug.blogg.no

Grove matvafler, 4-5 plater

2 egg 

70 g kesam, evt. soyayoghurt eller søtpotetmos

60 g (glutenfritt) havremel

20 g valgfritt mel, jeg bruker ofte kokosmel, fiberfin eller bokhvete

1/2 ts bakepulver

1/3 ts salt, og annet krydder etter ønske

Vann til passe konsistens

Slik gjør du:

Miks sammen ingrediensene til en passe tynn vaffelrøre, og la den svelle i 5 minutter før du steker vaflene gylne i vaffeljern.

Ha gjerne smakfulle krydder som chili, hvitløk, pepper, urter eller lignende i røren for en god smak.

Bruk litt smør eller cocosa om det er nødvendig.

Denne saken ble første gang publisert 03/04 2015, og sist oppdatert 28/06 2017.

Les også