Denne salaten passer perfekt som lunsj i helgen, eller som en frisk og crispy middag etter trening.

Salat kan fort bli ensformig, men med disse ingrediensene kan selv en «hardcore» kjøttelsker få vann i munnen.

Oppskriften er hentet fra boka «Jeg elsker salat» av David Bez. Italieneren var lei av slappe og smakløse ferdigsalater, og lagde like så godt en hel bok med 260 ulike salatoppskrifter.

Det tar cirka 20 minutter å lage retten, som er perfekt hvis du har fått lyst til å få unna litt hjemmetrening. I tillegg til løpeprogrammer, har vi fantastiske treningsprogrammer for både helårskroppen, rumpen og magen.

Finn oppskriften hans under.

Til salaten:

50 g babyspinat

50 g marinert rød paprika, fra glass, hakket

50 g chorizo, hakket

En håndfull krutonger

50 g høvlet pecorinoost

En håndfull friske blader av flatbladet persille

Til dressingen, bland:

1 ss extra virgin olivenolje

1 ts epleeddik

En klype salt og pepper

FRISK NYHET: Boka «Jeg elsker salat», er skrevet av italieneren og art directorien David Bez. © Gylendal

Les hele saken

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!