Velg lam på grillen

Det går raskt å lage mat på grillen, og en spennende jordbærsalat piffer opp måltidet.

Publisert Oppdatert

(4 porsj.)

4 lammekoteletter

1 ss olje til pensling

salt, pepper

Marinade:

1 dl olivenolje

2 ss hakket rosmarin

1 sitron

2 hvitløkbåter

salt, pepper

Salat:

1 liten romanosalat (eller annen salat)

3 dl jordbær, delt i fire

1 ss olivenolje

1 ss sitronsaft

salt, pepper

Bland marinaden av olivenolje, finhakket rosmarin, saft av 1 sitron, presset hvitløk, salt og pepper i en flat bolle. Legg kotelettene i marinaden, dekk over og sett i kjøleskapet over natten.

Ta opp kjøttet og hell ut marinaden. Pensle kotelettene med olje, og strø på salt og pepper. Grill dem i 3-4 minutter på hver side.

Del opp salaten i passe biter, bland med jordbær, olivenolje og sitronsaft. Smakt til med salt og pepper. Server salaten til kotelettene.

Nyttige tjenester

Regn ut

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag