Fristende kamskjell
Ukens raske middagstips
Har du planlagt middagen i dag? Denne retten med deilige kamskjell er ferdig på under 20 minutter.
(4 porsj.)
Overrask med en annerledes middag.
16 kamskjell
litt olivenolje til steking
Grønnsaker:
1 finhakket hvitløkbåt
1 finhakket, liten løk
½ aubergine, i små terninger
4 ss olivenolje
½ squash, i små terninger
2 tomater, i små terninger
2 ss finhakket persille
1 ts finrevet sitronskall
salt, nykvernet pepper
Fres hvitløk, løk og auberginer i olivenolje i en stekepanne, i 5 minutter. Tilsett squash og tomater, fres i 5 minutter til, rør inn persille og sitronskall. Smak til med salt og pepper.
Stek kamskjellene i litt olje i 3-4 minutter på hver side. Anrett kamskjellene på tallerkener, og fordel grønnsakene på toppen. Server straks med godt brød til.
Og hva med denne retten til dessert: Ostekake med kaffe
Denne saken ble første gang publisert 24/01 2011, og sist oppdatert 06/05 2017.