Tid for grill

Med Norsk Ukeblad nummer 20 får du et ekstra grillbilag med på kjøpet. Ta frem grillen og prøv våre lekre oppskrifter på kjøtt, fisk og kylling. Alle oppskriftene kommer utstyrt med næringsinnhold pr. porsjon. Under ser du hvordan du kan tilberede ishavsrøyen på bildet over.

TIPS: Fiskens tykkelse og avstanden til kullet avgjør hvor lenge den skal ligge på grillen. Når de minste stykkene er ferdige til servering, kan du pakke de største inn i folie og la dem ettersteke ved siden av grillen. (Foto: Linnea Press)
TIPS: Fiskens tykkelse og avstanden til kullet avgjør hvor lenge den skal ligge på grillen. Når de minste stykkene er ferdige til servering, kan du pakke de største inn i folie og la dem ettersteke ved siden av grillen. (Foto: Linnea Press)
Sist oppdatert

Grillet ishavsrøye med sitron, hvitløk og timian

(3 porsjoner)

3 fileter ishavsrøye, uten skinn og ben

½ ts salt

¼ ts pepper

3 sitroner

3 kinesiske hvitløk

Dryss salt og pepper på fiskefiletene, og grill dem i 1-2 minutter på hver side. Dryss på timian. Del sitroner og hvitløk, og stek det på grillen i et par minutter.

Næringsinnhold pr. porsjon:

Energi: 185 kcal

Fett: 9 g/27 prosent

Protein: 21,5 g/63 prosent

Karbohydrat: 3 g/10 prosent

Denne saken ble første gang publisert 11/05 2012, og sist oppdatert 03/05 2017.

Les også