Tid for grill
Med Norsk Ukeblad nummer 20 får du et ekstra grillbilag med på kjøpet. Ta frem grillen og prøv våre lekre oppskrifter på kjøtt, fisk og kylling. Alle oppskriftene kommer utstyrt med næringsinnhold pr. porsjon. Under ser du hvordan du kan tilberede ishavsrøyen på bildet over.
Grillet ishavsrøye med sitron, hvitløk og timian
(3 porsjoner)
3 fileter ishavsrøye, uten skinn og ben
½ ts salt
¼ ts pepper
3 sitroner
3 kinesiske hvitløk
Dryss salt og pepper på fiskefiletene, og grill dem i 1-2 minutter på hver side. Dryss på timian. Del sitroner og hvitløk, og stek det på grillen i et par minutter.
Næringsinnhold pr. porsjon:
Energi: 185 kcal
Fett: 9 g/27 prosent
Protein: 21,5 g/63 prosent
Karbohydrat: 3 g/10 prosent
Denne saken ble første gang publisert 11/05 2012, og sist oppdatert 03/05 2017.