Abonner på Norsk Ukeblad 

Du får massevis av inspirasjon og nytte innenfor helse, mat, interiør, hage, mote, skjønnhet, egenpleie og håndarbeid. Norsk Ukeblad er bladet som gir deg overskudd og livsglede!

Godt til kaffen

Kristin Jøtun

Krydderpepperkake med blåmuggost

Flere av oss har fått servert blåmuggost på pepperkake, men hvorfor ikke lage en deilig krydderkake. Har du for mye kake, legger du den bare i fryseren, så har du til en annen gang også.

Christine Bille Nielsen, Katrine Klinken og Sandra Leigh Drazmin

Søte og gode tebriks

Store kanelbirks kan gjøre lykke både til førjulsfesten og til ettermiddagskaffen.

Kristin Jøtun

Saftig fruktkake

Tenker du å lage fruktkake til jul, er det på tide å lage den nå. Jo mer tørket frukt og nøtter du har i den, desto bedre blir den.