Feil i kakeoppskrift

Det har dessverre sneket seg inn en feil i oppskriften på eple- og pistasiekake i kakebilaget i uke 38. Istedenfor 30 gram smør, skal det være 300 gram. Her får du den korrekte oppskriften.

(Alle foto: Per Erik Jæger)
(Alle foto: Per Erik Jæger)
Sist oppdatert

Eple- og pistasiekake

(Til 1 langpanne)

620 g hvetemel

4 ts kanel

4 ts bakepulver

370 g sukker

4 epler, kuttet i små biter

100 g hakkede pistasienøtter

4 egg

2½ dl melk

300 g smør

Glasur:

500 g melis

Bland hvetemel, kanel, sukker, bakepulver, epler og halvparten av pistasienøttene i en skål.

Tilsett egg, melk og smeltet smør og rør sammen til røren er akkurat blandet.

Hell røren i en stor langpanne, og bak ved 180 grader i 30-40 minutter.

Pynt med hvit glasur, hakkede pistasienøtter og små eplebiter.

Denne saken ble første gang publisert 30/09 2010, og sist oppdatert 06/05 2017.

Les også