Feil i kakeoppskrift
Det har dessverre sneket seg inn en feil i oppskriften på eple- og pistasiekake i kakebilaget i uke 38. Istedenfor 30 gram smør, skal det være 300 gram. Her får du den korrekte oppskriften.
Eple- og pistasiekake
(Til 1 langpanne)
620 g hvetemel
4 ts kanel
4 ts bakepulver
370 g sukker
4 epler, kuttet i små biter
100 g hakkede pistasienøtter
4 egg
2½ dl melk
300 g smør
Glasur:
500 g melis
Bland hvetemel, kanel, sukker, bakepulver, epler og halvparten av pistasienøttene i en skål.
Tilsett egg, melk og smeltet smør og rør sammen til røren er akkurat blandet.
Hell røren i en stor langpanne, og bak ved 180 grader i 30-40 minutter.
Pynt med hvit glasur, hakkede pistasienøtter og små eplebiter.
Denne saken ble første gang publisert 30/09 2010, og sist oppdatert 06/05 2017.