I bilag nr. 49 får du massevis av fristende oppskrifter. Enkelt å lage, lekkert og velsmakende! (Foto: Jens Busmann/Linnea Press.)

(15-20 stk.)

En konfekt for de voksne. Bruk den gjerne som dessert eller som noe søtt til kaffen.

225 g mørk sjokolade

1½ dl kremfløte

2 ss grovknuste kaffebønner, mokka

2 ss whisky

Pynt:

siktet kakao

melis

Varm fløten med kaffebønnene. Fløten skal ikke koke.

Hakk sjokoladen, og rør den i fløten så den smelter.

Rør inn whisky. Hell massen i en bolle, og sett den kjølig så den tykner og kan trilles til kuler.

Med teskje og hender dyppet i kaldt vann formes massen til kuler. Rull dem i kakao, og sikt melis over. Legg dem i tett boks, og oppbevar dem kjølig.

Les hele saken

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!