(4 porsj.)

4 lammekoteletter

1 ss olje til pensling

salt, pepper

Marinade:

1 dl olivenolje

2 ss hakket rosmarin

1 sitron

2 hvitløkbåter

salt, pepper

Salat:

1 liten romanosalat (eller annen salat)

3 dl jordbær, delt i fire

1 ss olivenolje

1 ss sitronsaft

salt, pepper

Bland marinaden av olivenolje, finhakket rosmarin, saft av 1 sitron, presset hvitløk, salt og pepper i en flat bolle. Legg kotelettene i marinaden, dekk over og sett i kjøleskapet over natten.

Ta opp kjøttet og hell ut marinaden. Pensle kotelettene med olje, og strø på salt og pepper. Grill dem i 3-4 minutter på hver side.

Del opp salaten i passe biter, bland med jordbær, olivenolje og sitronsaft. Smakt til med salt og pepper. Server salaten til kotelettene.

Les hele saken
Les alt om:

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!