Hun har takket av i "Nytt på Nytt" og bevilget seg en TV-pause. Pausen har hun blant annet benyttet til å gifte seg, og til å lage mat. Masse mat.
- Det var Anne Grosvold som foreslo at jeg og Eyvind Hellstrøm burde lage en kokebok sammen, forteller Anne Kat.
Resultatet er boken "Inn med sølvskje". Tittelen henspiller på Anne Kats ønske om å gjøre fantastisk mat tilgjengelig og lett forståelig for alle.
- Kokebøker som er totalt uangripelige, er ikke morsomt. De får meg til å føle meg dum. Oppskriftene i denne boken kan alle klare å følge. Den er idiotsikker! Jeg har selv laget alle rettene hjemme på mitt eget kjøkken, forsikrer hun.
- En helg lagde jeg 30 retter. Jeg holdt på å bli gær'n, sier Anne Kat og bryter ut i kjent latter. - Og alle vennene mine er blitt tykkere. De kom nemlig og hentet mat i tupperware-bokser underveis.

Les resten av intervjuet i Norsk Ukeblad nr. 43

Les hele saken

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!