Delfiakake har god holdbarhet i kjøleskap, men kan også fryses.

(1 kake)

300 g mørk sjokolade, 55 %

6 ss kaffe

1½ pk. delfiafett

4 egg

4 ss sukker

1 pk. nougat

ca. 200 g marsipan

2 pk. gelétopper

Pynt:

sjokoladestjerner

gelétopper

Kle en 1½ l stor, smurt form med stykker av matpapir eller folie.

Smelt sjokoladen i vannbad. Tilsett kaffe. Smelt delfiafettet over svak varme.

Visp eggedosis av egg og sukker. Tilsett sjokoladen og bland godt.

Tilsett litt og litt delfiafett under stadig omrøring. Visp godt til en jevn røre.

Legg røre lagvis i formen sammen med gelétopper, nougat og marsipan.

Sett gelétoppene på til slutt og strø over sjokoladestjerner på toppen.

Sett delfiakaken på et kaldt sted til den er stiv.

Les hele saken
Les alt om:

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!