Mat:

Vin med Wongraven

Sigurd Wongraven og Andreas Viestad arrangerer «Viestad og Wongraven mat og vinuke» på St. Lars i Oslo.

Foto: Bjørn Inge Karlsen HM Foto

Publisert Oppdatert

MANNs eminente vinanmelder Sigurd Wongraven har slått seg sammen med mesterkokken Andreas Viestad for å gi deg en smak av sommer på St. Lars ved Bislett i Oslo. Under parolen «Viestad og Wongraven mat og vinuke» vil de fra og med den 21. juni presentere en spesial grillmeny med utradisjonelle smaker og råvarer tilpasset Wongravens viner. For anledningen har også bartender maestro Benjamin laget drinker basert på Wongraven vin, både som aperitiff og en som skal matche desserten i menyen.

Det vil også bli underholdning hele uken med blant annet DJ og party på St. Hansaften og grilling ute på lørdag den 25. juni.

Vi sees.

Nyttige tjenester

Regn ut

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag