Øltapping:

Tapp fra bunn

Endelig har noen kommet opp med sjenkeløsning som kan redde tørste bargjester fra dehydrering.

Publisert Oppdatert

Det har skjedd mang en gang at vi har stått i en barkø som aldri ser ut til å ta slutt. Så ender det med at du går glipp av konserten (Hello Telenor Arena) eller blir utilsiktet befølt av fulle menn (Hei på deg, Oslo Live).

Nå har imidlertid noen smartinger ved Grinon Industries kommet opp med en løsning som gjør tappingen mer effektivt, og derav driven på køene forhåpentligvis noe raskere. «Bottoms Up» heter denne geniale tappekrana, og den tapper fra ... vel ... bunnen og opp. Ikke bare det; krana kan tappe fire øl samtidig og det i en fart av 44 øl i minuttet.

Så til det store spørsmålet: Hvordan er det mulig? Svaret er ikke så mystisk som en først skulle tro. Hvert glass har nemlig et lite lokk i bunnen som holdes på plass av en magnet. Når du plasserer glasset på tappetappen dyttes lokket opp, og glasset fylles med det duggfriske. Når du drar glasset av tappetappen forsegles bunnen ved hjelp av magneten. Ingen lekkasje - intet søl. Bare godt, raskt og effektivt servert øl.

Noe å tenke på for alle dere festivalarrangører. Hei, Skål.

Nyttige tjenester

Regn ut

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag