Sjokoladepudding
La deg friste av en deilig, hjemmelaget sjokoladepudding!
(6 porsjoner)
2 pl. gelatin
5 dl H-melk
3-4 ss maisenna-
mel
½ dl sukker
2 ss kakao
1 ts vaniljesukker
100 g lys eller
mørk sjokolade
2 dl kremfløte
Legg gelatinbladene i kaldt vann i 5 min.
Hell melken i en kjele og visp ned maisennamel, sukker, kakao og vaniljesukker. Varm opp og la det småkoke under omrøring til alt er tyknet litt.
Rør inn gelatinbladene. Bryt sjokoladen i biter og la den smelte ned i den varme væsken.
Hell opp i små glass eller porsjonsskåler. La det stå kaldt i minst to timer.
Server puddingen med lettvispet krem og gjerne litt frisk frukt.
Denne saken ble første gang publisert 11/11 2013, og sist oppdatert 03/05 2017.