Selskapsfine potetpuffer
Disse gjør du garantert suksess med.
(6 stk.)
6 poteter
1 ss smør
1 dl matfløte
2 eggeplommer
½ ts salt
½ ts revet
muskatnøtt
½ ts pepper
50 g parmesan
2 eggehviter
Skrell potetene før de kokes. Hell av kokevannet og mos potetene. Tilsett smør, matfløte, eggeplommer, krydder og revet parmesan. Rør godt. Avkjøl. Stivpisk eggehvitene og rør dette forsiktig inn i potetmosen.
Ha mosen over i 6 smurte muffinsformer eller et muffinsbrett. Stekes midt i ovn ved 225° i ca.15-20 min.
Potetpuffene smaker deilig ved siden av retter av kjøtt, hvitt kjøtt og fisk eller som selvstendig rett med salat og ferskt brød til.
Denne saken ble første gang publisert 28/08 2008, og sist oppdatert 05/05 2017.