Selskapsfine potetpuffer

Disse gjør du garantert suksess med.

Lag potetpuffer til hverdag og fest.
Lag potetpuffer til hverdag og fest. Foto: Foto: Marit S. Kvaale
Sist oppdatert

(6 stk.)

6 poteter

1 ss smør

1 dl matfløte

2 eggeplommer

½ ts salt

½ ts revet

muskatnøtt

½ ts pepper

50 g parmesan

2 eggehviter

Skrell potetene før de kokes. Hell av kokevannet og mos potetene. Tilsett smør, matfløte, eggeplommer, krydder og revet parmesan. Rør godt. Avkjøl. Stivpisk eggehvitene og rør dette forsiktig inn i potetmosen.

Ha mosen over i 6 smurte muffinsformer eller et muffinsbrett. Stekes midt i ovn ved 225° i ca.15-20 min.

Potetpuffene smaker deilig ved siden av retter av kjøtt, hvitt kjøtt og fisk eller som selvstendig rett med salat og ferskt brød til.

Denne saken ble første gang publisert 28/08 2008, og sist oppdatert 05/05 2017.

Les også