Selskapsfine potetpuffer

Disse gjør du garantert suksess med.

Lag potetpuffer til hverdag og fest.

Lag potetpuffer til hverdag og fest. Foto: Foto: Marit S. Kvaale

Publisert

(6 stk.)

6 poteter

1 ss smør

1 dl matfløte

2 eggeplommer

½ ts salt

½ ts revet

muskatnøtt

½ ts pepper

50 g parmesan

2 eggehviter

Skrell potetene før de kokes. Hell av kokevannet og mos potetene. Tilsett smør, matfløte, eggeplommer, krydder og revet parmesan. Rør godt. Avkjøl. Stivpisk eggehvitene og rør dette forsiktig inn i potetmosen.

Ha mosen over i 6 smurte muffinsformer eller et muffinsbrett. Stekes midt i ovn ved 225° i ca.15-20 min.

Potetpuffene smaker deilig ved siden av retter av kjøtt, hvitt kjøtt og fisk eller som selvstendig rett med salat og ferskt brød til.

Nyttige tjenester

Regn ut

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag