3 egg

1½ dl sukker

2 dl hvetemel

3 ss kakao

1 ts bakepulver

OREOKREM:

4 dl kremfløte

1 pk. oreokjeks

Visp eggedosis av egg og sukker. Bland forsiktig inn mel blandet med kakao og bakepulver.

Hell røren i en langpanne som er kledd med bakepapir.

Stek kaken midt i ovnen ved 220° i ca. 7 min. Hvelv kaken på et fuktet kjøkkenhåndkle eller bakepapir strødd med sukker. La langpannen ligge over kaken mens den avkjøles.

Visp fløten til krem. Knus oreokjeks (spar noen hele kjeks til pynt) og bland i kremen. Fordel ca. ²/³ av oreokremen på kakebunnen og rull sammen fra langsiden. La skjøten ligge ned for da holder kaken bedre sammen. Ha resten av kremen over kaken og pynt med halve kjeks.

Elisabeth Lund-Andersen, redaktør i Norges største ukeblad. © Foto: Astrid Valler

HJEMMET - best på mat!

Er du på jakt etter en liten godbit? Her på www.hjemmet.no finner du nye oppskrifter hver uke på deilige kaker og søte fristelser. Er du interessert i mat, kan det være en god idé å abonnere på Norges største ukeblad. Hver eneste uke har vi en fyldig mat-seksjon med gode oppskrifter til inspirasjon og glede.

Ha en fin uke med Hjemmet!

Mvh. Elisabeth Lund-Andersen

redaktør

Les hele saken

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!