Det er lov å jukse litt

Raske wienerbrød

Disse lager du kjapt hvis du har ferdig butterdeig for hånden!

ALLTID POPULÆRT: Wienerbrød er en klassiker til kaffen.

ALLTID POPULÆRT: Wienerbrød er en klassiker til kaffen. Foto: Svein Brimi

Publisert Oppdatert

(10 stk.)

 

1 pk. fros­sen but­ter­deig

1 egg til pens­ling

1 gl. syl­te­tøy

man­del­flarn

me­lis­gla­sur

Tin but­ter­deigs­pla­ten og del hver pla­te i to.

Legg dem på et ba­ke­pa­pir­kledd ste­ke­brett. Trykk ned mid­ten av hver fir­kant med fing­­rene og fyll gro­pen med 1 ss syl­te­tøy.

Pens­le kan­te­ne med sam­men­vis­pet egg og dryss over man­del­flarn.

Stek midt i ovnen ved 225° i ca. 12 min. Av­kjøl på rist. Ha litt me­lis­gla­sur over wie­ner­brø­de­ne ved ser­ve­ring.

Les også:

Rullekake med oreokjeks

Fargerik og frisk ostekake

Uimotståelig konfektkake

HJEMMET - best på mat!

Er du på jakt etter en liten godbit? Her på www.hjemmet.no finner du nye oppskrifter hver uke på deilige kaker og søte fristelser. Er du interessert i mat, kan det være en god idé å abonnere på Norges største ukeblad. Hver eneste uke har vi en fyldig mat-seksjon med gode oppskrifter til inspirasjon og glede.

Elisabeth Lund-Andersen, redaktør i Norges største ukeblad.

Elisabeth Lund-Andersen, redaktør i Norges største ukeblad. Foto: Gry Traaen

Ha en fin uke med Hjemmet!

Mvh. Elisabeth Lund-Andersen

redaktør

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag